ONS TEAM

Een sterk team voor sterk werk

Wij zijn een gezond bedrijf dat interieurs bouwt én ondersteunt bij het ontwerp vanuit onze passie voor hout. Al 10 jaar lang geven we dag in dag uit het beste van onszelf om van uw interieurconcept een totaalbeleving te maken.

Wij geloven dat een goed gekozen interieur impact heeft op hoe we ons voelen. Zowel op ons gevoel in ons huis als op de productiviteit van medewerkers in een aangename werkruimte. De totaalervaring van uw hotelgasten. Het gemoed van potentiële kopers die uw showroom binnenwandelen. Of die van de patiënten in uw wachtkamer.

Net daarom verdienen u én zij het allerbeste.

Feilloze afwerking

Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een grote liefde voor hout. Die passie zorgt ervoor dat wij allen gaan voor een feilloze afwerking en plaatsing. Zowel als particulier, bedrijf of vrij beroep kunt u bij ons terecht. Welke vorm of stijl u ook wenst, wij staan klaar om uw wens te realiseren.

“Wij willen trots zijn op ons werk en gaan ervoor om de wensen van onze klanten tot in de puntjes te verzorgen.”

Zaakvoerder Geert Hex

Ons Team

Geert Hex

Zaakvoerder

Leen Biesmans

Bediende (Interieurarchitect)

Joël Vandickelen

Atelier

Sammy Ackx

Atelier

Timmy ackx

Atelier

Jo Marchal

Plaatser

Marc Thijs

Atelier

Jordy goffin

Plaatser/atelier

Uw interieurwens realiseren?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.