Diensten

Topkwaliteit, ervaren eigen vakmensen en persoonlijk  advies, dat is wat ons onderscheidt in onze dienstverlening!

Persoonlijke aanpak

Vrijblijvende kennismaking

Met onze jarenlange vakkennis en passie voor ons vak, gaan we graag het gesprek met u aan. Maak vrijblijvend kennis en deel uw wensen. Wij gaan samen met jou in overleg over het gewenste design in relatie tot het beschikbare budget, de levensduur en de manier van onderhouden.

Creatief aan de slag

Ontwerp op maat

We tekenen graag een creatief ontwerp voor u uit op basis van uw wensen en onze kennis & ervaring. Samen met een bijpassende overzichtelijke offerte lichten we het ontwerp graag aan u toe.

Afspraken maken en ze nakomen

Offerte afronden

Met een realistisch en compleet beeld maakt u een goed geïnformeerde keuze. Na het doorspreken van de offerte dient deze goedgekeurd te worden, voordat we de werken starten. We maken concrete afspraken die we beiden zullen nakomen.

Oog voor detail & kwalitatieve productie

Opmeting & productie

Nauwkeurigheid is 'key'. Er vindt een nauwkeurige opmeting plaats, alvorens we in productie gaan. Met oog voor detail gaan we met onze high end apparatuur in onze moderne werkplaats aan de slag.

Plaatsing met aandacht & zorg

Plaatsing & service

Plaatsing met aandacht & zorg, zodat u naar volle tevredenheid van uw nieuwe houten creatie kunt genieten. Uiteraard kunt u te alle tijden bij ons terecht als u nadien een vraag heeft rond onderhoud, herstellingen of nieuwe wensen.

Interieurbouw

Laat uw interieur tot leven komen. Van ontwerp tot vakkundige realisatie van een op maat gemaakt interieur en meubels, particulier of zakelijk. Geert Hex Interieur realiseert uw woonwensen met  verfijnd vakmanschap in maatwerk en totaalprojecten.

Maatwerk

Een chique designkast, een mooie gedegen vloer, een modern keukenontwerp, een stijlvol badkamermeubel of een andere tijdloos interieurelement? Bij Geert Hex Interieur bent u aan het juiste adres!

Dankzij onze expertise creëren wij uw interieurwens: op maat, voorzien van een feilloze afwerking en duidelijke communicatie gedurende het project.

Totaalprojecten

Op zoek naar een volledig nieuw interieur dat tot in detail aansluit op uw wensen? In onze totaalprojecten bekijken we het volledige plaatje en gaan we tot het uiterste om van uw nieuwe interieur een warme beleving te maken.

Van ontwerp tot oplevering nemen we u bij de hand mag u een persoonlijke aanpak verwachten.

 

Unieke stukken op maat

Bent u op zoek naar en passend meubel? Wij dragen verrassende oplossingen aan voor al uw woonwensen en interieurvragen. Heeft u zelf al een idee of een schets? 

Wij tekenen het meubel op schaal voor u uit in een werktekening. 

Uw interieurwens realiseren?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.